Navigation Menu

Παρουσίαση Προγράμματος ΡΥΖΙΟΥ 02.02.2018 / 18:00 - 19:00

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΡΥΖΙΟΥ & ΝΕΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΥΖΙΟΥ
(Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 - ώρα 18: 00)
Το ρύζι θεωρείται από τις δυναμικές ελληνικές καλλιέργειες, αφού παράγονται 120 χιλιάδες τόνοι ετησίως, με τους μισούς να καταναλώνονται στην εγχώρια αγορά και το υπόλοιπο να εξάγεται.
Η Συμβολαιακή Γεωργία έχει δώσει «καρπούς» στη συγκεκριμένη καλλιέργεια. Μάλιστα η έννοια της Ιχνηλασιμότητας , δηλαδή της γνώσης του ιστορικού του τελικού προιόντος μέσω συστήματος ιχνηλάτισης (συγκεκριμένος κωδικός πάνω στη συσκευασία) έχει προσδώσει σιγουριά στον καταναλωτή.
Τη δική μας προσπάθεια πάνω στην καλλιέργεια αυτή στην περιοχή της Χαλάστρας, θα την παρουσιάζουν ο Παραγωγός κ. Περικλής Παταζός μαζί με τον Υπεύθυνο Γεωπόνο του κ. Χρήστο Γιαννακούλα.
Επίσης ο κ. Βασίλης Καλαιτζίδης Basilis Kalaitzidis Πρόεδρος & ΔΣ της εταιρείας Ορυζόμυλοι Αναγέννησης Agrotopos απ τις Σέρρες θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία την παραγωγής τελικού συσκευασμένου προϊόντος και τη χρησιμότητα του προγράμματος πάνω στην προσπάθεια αυτή.
Απ την πλευρά της Compo Expert Hellas θα βρίσκεται ο Συντονιστής Γεωπόνος του προγράμματος και στις δύο περιοχές κ. Σπύρος Ρισμάνης.